T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ADALAR - Heybeliada Anadolu Lisesi

Nazigül ÜZÜM - Müdür

İlk ve orta öğrenimini Ordu´da Matematik bölümünde tamamladı. Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğinden mezun oldu. Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde "Adam Sanat Dergisinde Bulunan Eleştiri Yazıları ve Sanat Kuramları" konulu Yüksek Lisans yaptı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi GAZETECİLİK bölümünden 2016 da mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans öğrenimine devam etmektedir. 

     Balıkesir Ziraat Bankası Fen Lisesi,  Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi, Bodrum Anadolu Lisesinde Edebiyat öğretmeni; 

    Beşiktaş Mehmet Ali Büyükhanlı Ticaret Lisesi Müdür Yardımcısı , Esenyurt 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürü olarak  görev yaptı.

Bilim Sanat Merkezi öğretmeni  eğitimine İZMİR de katıldı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE / TÜBİTAK , TEKNOFEST gibi teknoloji projelerinde ve e TWİNNİNG projelerinde koordinatör; Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Üst Kurulunda üye, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminde Proje yürütücüsu olarak görev yaptı. 

B KAPISI Dergisinde Editör/ Deneme yazarı, haber editörü, 

"Medeniyetin Yedek Parçası", "Komşu Köyün Delisi" , "Mehmet Akif Ersoy Belgeseli" gibi çeşitli tiyatro oyunlarını yönetti.

       19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma, Cumhuriyeti Bayramı gibi Kaymakamlık Makamı Törenlerini düzenledi.

B1 seviyesinde İngilizce bilir.

Heybeliada Anadolu Lisesine 01.09.2022 tarihinde Okul Müdürü olarak atandı.